Skip til primært indhold

Forbedringspris til Grejsdalen 23 og 25 (UTH)

Grejsdalen Hus 23 og 25 fik en velfortjent 2. plads for forbedringsindsatsen om korrekt og rettidig rapportering af utilsigtede hændelser, hvor man skaber forebyggelse af fejl igennem læring. 

Tirsdag d. 9. maj blev der afholdt det årlige Læringsseminar, der er en dag hvor 300 medarbejdere fra alle dele af regionen møder op til en hel dag i Den Syddanske Forbedringsmodels navn.

Som afslutning på dagen blev regionens forbedringspris uddelt. Forbedringsprisen er en særlig anerkendelse af de mange forbedringstiltag, der foregår i enhederne.

Her gik en flot og velfortjent 2. plads til Grejsdalen Hus 23-25 (Handicapcenter Fyn), for forbedringsindsatsen om korrekt og rettidig rapportering af utilsigtede hændelser, hvor man skaber forebyggelse af fejl igennem læring. 

Med 2. pladsen følger en pengepræmie på 10.000 kr.

1. pladsen gik til Sygehus Sønderjylland med initiativet ’Fra Bestilling – til betaling’, mens 3. pladsen gik til Sygehus Lillebælt med forbedringsinitiativet ’At stå skulder ved skulder’.

Selv om forbedringsindsatsen handlede om utilsigtede hændelser, er der intet tilfældigt eller utilsigtet ved det fornemme resultat. Det var både med vilje og dygtighed. Så stort tillykke med anerkendelsen.

APPFWU02V